Kindervrijmarkt Huizen

Kindervrijmarkt *

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur

Ook dit jaar zijn er weer een aantal straten vrijgemaakt voor de Kindervrijmarkt. De Kindervrijmarkt is altijd weer een leuke attractie, waar ieder jaar meer kinderen aan deelnemen.

De Kindervrijmarkt is op de Kerkstraat vanaf de Langestraat, op de Meentweg tussen Kerkstraat en Gooilandweg en op de Gooilandweg tussen Melkweg en E. Ludenstraat. De Gooilandweg dient vanaf de E. Ludenstraat tot de inrit naar het parkeerterrein aan de
achterzijde van het gemeentehuis beslist vrij te blijven.

Buiten de afzettingen van de Kindervrijmarkt mogen geen stand- en verkoopplaatsen ingenomen worden. De ruimte voor de ingang van het gemeentehuis moet absoluut vrij blijven. Het fietspad langs het gemeentehuis en Plein 2000 wordt afgesloten. Deze strook wordt ook gebruikt voor de Kindervrijmarkt. De Kindervrijmarkt is gratis en alleen bestemd voor kinderen tot circa 12 jaar die met een kleedje op de grond hun spulletjes aan de man proberen te brengen. Begeleiders zijn van harte welkom. De plaatsen worden niet toegewezen. De kinderen kunnen ’s morgens vanaf 07.00 uur zelf een leuk plekje uitzoeken, maar vol is vol.

* Het is voor volwassenen niet toegestaan om op de Kindermarkt goederen te verkopen. Het is ook niet toegestaan om kramen, partytenten en verkoopwagens op de Kindervrijmarkt te plaatsen.